Möt Arne Weise hos Mamamia bingo

Hos Mamamiabingo kan du möta ingen mindre än självaste Arne Weise. Varje torsdag är han inne och spelar bingo hos Mamamia och då går det utmärkt att träffa honom i bingorummen. Hans favoritspel i världen är just bingo och han gillar verkligen att spela så mycket han bara kan! Förutom Arne Wiese så hittar du såklart alla andra chattvärdar så som Monica, Gustaf, Jacob och Niklas. Flera av chattvärdarna hittar du även i supporten om du behöver hjälp med något!

MamaMia bonus i Arnes frågesport

Under veckan så gick det att vara med i Arne Weises egna frågesport i hans e bingorum mellan 17.00 och 18.00. Även om du missade frågesporten och chansen att vinna 100 kronor så kommer han tillbaka igen varje vecka som tur är! Det finns fortfarande en möjlighet att vinna pengar och i bingorummet Club60 går det att belönas med 30 kronor istället för de vanliga 10 kronorna när du deltar i chattspelen.

Håller du till i chattrummet under tisdagen så får du ta emot dina multipla chattvinster under dagen och senare under kvällen finns det en möjlighet att ta del av stegrande chattspelsvinster. Mellan 20.00 och 22.00 så kommer chattspelsvinsterna att öka med 5 kronor för varje spel som går. Vem vet hur stora vinster detta kommer att sluta med!

Mamamia välkomstbonus

Vill du ha en MamaMia bonus när du blir medlem så finns självklart möjligheter till detta. När du gör din första insättning så får du 100 % i bonus upp till 1 000 kronor. Du får dessutom 100 gratis free spins på Starburst utan att behöva göra en insättning och 50 kronor i bingobonus. Efter din första insättning får du 100 free spins till att spela för under totalt 7 dagar. Denna välkomstbonus är enorm och väntar dig hos MamaMia bingo.

Klicka här för att skapa ett konto!

This entry was posted in MamaMia Bingo. Bookmark the permalink.