Gratis bingo bonus

Vad är en gratis bingo bonus? Jo det är en liten slant som olika bingosajter lockar nya spelare med. Lite som när ICA har extrapiser. Bingosajterna vill såklart att så många som möjligt ska spela hos dem så vissa ger ut mellan 50-100 kr för att du ska provspela. Det är helt gratis och du kan spela med flera olika gratis bingo bonusar.

Topplista över gratis bingo bonus


UtopiaBingo
är bäst av alla när det gäller gratis bingo bonus. Här får man nämligen hela 100 kr direkt när man registrerar sig. Det finns inga krav på insättning och det går väldigt snabbt att komma igång.
Klicka här och få 100 kr gratis bingo bonus hos UtopiaBingo!


MamaMia Bingo
är näst bäst och även de väldigt generösa. Här får man 80 kr att spela för och här ställs inte heller några som helst krav på motprestation. Ta del av din gratis bingo bonus och njut av spänningen!
Här få du 80 kr gratis hos MamaMia Bingo nu direkt!
Bronspengen kammas hem av Bingon.com som ger dig 30 kr gratis bingo bonus. Vill du spela vidare kan du dessutom få upp till 6000 kr i vanliga bingobonusar vilket ökar dina vinstchanser ordentligt!
Hämta dina 30 kr gratis hos Bingon, eller plocka deras stora bingobonusar!


LyckoBingo
har varit med länge och har lika länge haft sin gratis bingo bonus på 50 kr till alla nya spelare. Lite högre än Bingon.com men tyvärr inte med lika fina övriga bingobonusar.
Hämta LyckoBingos klassiska bingobonus på 50 kr gratis här!


888bingo
kniper även de en plats i vår topplista. De har precis lanserat en ny bingobonus som ger alla spelar 50 kr gratis direkt när de registrerar sig. Har du inget konto här sedan innan så passa på nu!
Klicka här och spela gratis bingo hos 888bingo!

One Response to Gratis bingo bonus

  1. sonja says:

    Topp side. Lett å finne frem

Comments are closed.