Fantasigodis hos Lysande Bingo


Gratis är gott, eller hur? Hos Lysande Bingo hittar vi en rad olika kampanjer och erbjudanden för att hålla ditt bingospelande så roligt som möjligt. Just nu hittar vi en kampanj där du kan vinna gratis kontantpriser. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Fortsätt läs om du vill veta hur du får dina gratis pengar.

Få gratis kontantvinster

För att få dina kontantvinster ska du besöka bingorummet ”Fantasigodis”. Det är öppet tre gånger om dagen, klockan 12.30, 16.00 och 19.00. För att kunna spela behöver du ha gjort en insättning någon gång under de senaste 7 dagarna, men det kostar ingenting att vara med. Kika in hos Lysande Bingo nu för att testa din lycka i Fantasigodis-rummet!

Om du vill spela i något annat bingorum kan du spana in Lysande Bingos evenemang-sida, där hittar du ännu fler erbjudanden och kampanjer. Bland annat hittar du Dagens Dubbel och Stjärnfallet, kampanjer med garanterad jackpottar. Kolla runt hos Lysande Bingo för att hitta ditt favoritrum.

Lysande Bingo bonus

Om du vill vara med i Lysande Bingos evenemang måste du först vara medlem på deras bingosajt. När du blir det vill Lysande Bingo ge dig en välkomstbonus för att välkomna dig till sidan. Till och börja med får du 50 kronor helt gratis att spela för. Du behöver alltså inte ha gjort en insättning för att få den bonusen. Sedan får du 300 procent i bingobonus när du gör din första insättning. Det innebär att om du sätter in till exempel 100 kronor får du 400 kronor att spela för. Bonusen gäller ända upp till 1 500 kronor. Efter den första insättningen får du också insättningsbonusar. Lysande Bingo ger dig nämligen 50 procents bonus på alla dina insättningar efter den första.

This entry was posted in Lysande Bingo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply