Återbäring i mobilen hos Mariabingo

Maria Bingo logog nbingonyheterHos Mariabingo är det återbäring i mobilen som gäller på tisdagar. Om du spelar mellan 20.00 och 22.00 inne hos Mariabingo så får du 50 % tillbaka på det som du spenderat på bingobrickor. Pengarna kommer sättas in på ditt spelkonto som en bingobonus! Som mest kan du få 500 kronor tillbaka vilket är perfekt för dig som inte alltid har tur i spel!

Spela bingo med en välkomstbonus

Mariabingo har en välkomstbonus som heter duga. När du har registrerat dig på casinot så får du direkt 20 free spins på Starburst. Dessa free spins behöver du inte ens göra en insättning för att få ut! Efter din första insättningen får du inget mindre än 130 fler free spins på den populära spelautomaten. Du får dessutom en vanlig bonus på 100 % upp till 1 000 kronor att använda på både spelautomater och bingospel. Du får även 50 kronor att spela bingo med helt gratis, oavsett vad du väljer att sätta in.

Gratis brickor hos Maria

På onsdagar är det lite gratis bingo som gäller. Om du köper en bricka så får du hela 2 brickor gratis att spela med. Är du inte i bingorummet Diamond Daubers mellan 20.00 och 22.00 så får du dina två brickor helt gratis. Detta är toppen för dig som gillar att spela mycket och ofta och som därför behöver lite hjälp på traven.

Eftersom du får några brickor gratis kan du fokusera lite mer på de roliga chattspelen och prata med alla dina vänner i chattrummen när du slipper vara nervös för att dina nummer inte ska dyka upp. Trivsel och sociala möten är viktigt hos Mariabingo som satsar stenhårt på att hålla stämningen i chattrummen på topp!

Ta del av MariaBingo bonus!

This entry was posted in Maria Bingo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply